Τηλέφωνο

0030 6989235680

E-mail

galini.poisses@gmail.com

Τοποθεσία

Ποίσσες , 84002 , ΕΛΛΑΔΑ

Καλώς ήρθατε στο νησί ΚΕΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΑΛΗΝΗ

Σας καλωσορίζουμε στα καταλύματά μας «Γαλήνη»

Σας καλωσορίζουμε στα Διαμερίσματα «Γαλήνη» που όπως μαρτυρά, και το διόλου τυχαίο, όνομά τους, αποτελούν ιδανικό κατάλυμα για όσους επιζητούν ηρεμία, χαλάρωση και ξεκούραση στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Περιβαλλόμενα από έναν καταπράσινο, ολάνθιστο κήπο, βρίσκονται στην παραθαλάσσια περιοχή, Ποίσσες,  μόλις  1 χλμ από την πλησιέστερη και ομώνυμη παραλία.

Η τέλεια χαλάρωση

Είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στην μικρή, οικογενειακή, αλλά ιδιαιτέρως  φροντισμένη και πλήρως εξοπλισμένη μας μονάδα. Στα διαμερίσματα μας παρέχονται όλες οι σύγχρονες  ανέσεις (t.v.,  internet, air condition, ψυγείο, κουζίνα, οικιακά σκεύη, βεράντες, πάρκινγκ) αλλά και άμεση, φιλική εξυπηρέτηση. 

Απολαύστε τις διακοπές σας στην «Γαλήνη»

Περάστε όμορφα τις διακοπές σας στην «Γαλήνη». Σας προτείνουμε να κολυμπήσετε τόσο στην παραλία, Ποίσσες, όσο και στις τόσες άλλες υπέροχες, κοντινές παραλίες,  Κούνδουρος, Καμπί….., να δοκιμάσετε τα νοστιμότατα εδέσματα στις ταβέρνες της περιοχής, καθώς και να απολαύσετε τον καφέ σας στις παραδοσιακές, πλακόστρωτες βεράντες μας, όλες  τις ώρες της ημέρας,  «γευόμενοι» τις μυρωδιές  των λουλουδιών και των δέντρων του κήπου μας. Επίσης, μην παραλείψετε να «γλυκάνετε» λίγο παραπάνω την διαμονή σας, δοκιμάζοντας το γνήσιο, θυμαρίσιο μέλι μας που παράγεται στην Καρθαία.

Η καλύτερη εμπειρία ποτέ

"Εξαιρετικό πρωινό και προσωπικό! Η όλη εμπειρία είναι εκπληκτική και ο τόπος είναι ιδανικός για χαλάρωση."

Κρις Τζόουνς
Ταξίδια Blogger