Τηλέφωνο

0030 6989235680

E-mail

galini.poisses@gmail.com

Τοποθεσία

Ποίσσες , 84002 , ΕΛΛΑΔΑ

Διαμονή

Απολαύστε τη διαμονή σας στα δωμάτιά μας. Τα καταλύματά μας βρίσκονται στον ψηλό δρόμο του Pisses, σχεδόν ένα χλμ μακριά από την παραλία, σε έναν υπέροχο, φωτεινό καταπράσινο κήπο με πολλά δέντρα και λουλούδια.
Είναι ευρύχωρα στούντιο διακοσμημένα απλά σε απαλά χρώματα και εξοπλισμένα με παραδοσιακά πέτρινα κρεβάτια. Κάθε στούντιο περιλαμβάνει μικρή κουζίνα, όλα τα απαραίτητα οικιακά σκεύη και ψυγείο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ετοιμάσετε το δικό σας γεύμα, αν θέλετε. Απλά χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας, σε μία από τις δύο πλακόστρωτες βεράντες του δωματίου, μαζί με τις μυρωδιές και τους ήχους της φύσης.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε από το κοντινό μίνι μάρκετ που είναι μόλις 50μ. Μακριά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τοπικά πιάτα, σε μια ευχάριστη, φιλική ατμόσφαιρα στο grill house (ταβέρνα) που βρίσκεται σε απόσταση 100μ. Θα βρείτε παραθαλάσσια εστιατόρια και καφετέριες περίπου 1 χλμ μακριά στην όμορφη παραλία της περιοχής μας αλλά και στις κοντινές περιοχές Κούνδουρος και Κάμπι.

Εγκαταστάσεις